Airconditioning


Het is toch verbazingwekkend hoe het weer onze gemoedstoestand kan be├»nvloeden. Als het te koud is, voel je jezelf miserabel.  Als het te warm is, ben je energieloos. Airco is vandaag de dag de oplossing om veilig en eenvoudig uw woning, winkel of kantoor het ganse jaar op een comfortabele temperatuur te houden.

Dit klinkt allemaal luxueus, nietwaar? Maar dat betekent niet dat dit buiten uw budget valt.

De meeste mensen zijn aangenaam verrast wanneer ze merken hoe betaalbaar airconditioning geworden is.  Er is een airco-installatie voor ieders beurs.

          
Dankzij de nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen we steeds de beste service aanbieden. Je hoeft niet bang te zijn voor grote breekwerken, wij integreren de installatie in uw woning zodat u bijna niet merkt dat wij zijn langs geweest.

Onze sterke troef is dat wij de woning achterlaten in de staat zoals ze was. Tevens geven wij op al onze installaties 2 jaar omnium garantie en zelfs 5 jaar mits het afsluiten van een onderhoudscontract.

Wenst u een vrijblijvende offerte of bijkomende informatie te ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.