Ventilatie


De hedendaagse woningen zijn onmiskenbaar anders dan die van een aantal jaren geleden. Er worden hogere eisen gesteld aan zaken als milieubewuste materiaalkeuze en het energieverbruik. Dankzij de veelal optimale isolatie van de woningen mag het energieverbruik dan minimaal zijn, het ontbreken van voldoende ventilatiemogelijkheden maakt het binnenklimaat er niet aangenamer op. Gemiddeld wordt door een gezin per etmaal zo’n 12 kilogram waterdamp geproduceerd.

Daarom is ventileren zo belangrijk in een woning!
    
Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en berekenen van het systeem C, wat inhoudt dat we de vochtige lucht zo snel mogelijk naar buiten afvoeren via één centrale ventilator, en het plaatsen en berekenen van systeem D, wat inhoudt dat we de vochtige lucht afvoeren via een warmtewisselaar die de verse buitenlucht opwarmt om zo een aangenaam klimaat in de woning te creëren.

Wij doen al de berekeningen zelf en kunnen aan de hand van een plan van uw woning een vrijblijvende offerte op maat maken voor een systeem dat het best bij uw woning past.

Wenst u een vrijblijvende offerte of bijkomende informatie te ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.